Hoodie met foto

Op zoek naar een uniek en gepersonaliseerd cadeau? Zoek niet verder dan onze gepersonaliseerde fotosweaters! Perfect voor elke gelegenheid, onze truien zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Met onze ultramoderne printtechnologie kunnen we elke foto of elk ontwerp met verbluffende helderheid op je trui printen. Of je nu een speciale gebeurtenis wilt herdenken of gewoon wilt pronken met je favoriete herinneringen, onze gepersonaliseerde fotosweaters zijn de perfecte manier om het te doen!

Hoodie met logo

Hoodie met naam

40.99

Hoodie met foto

40.99

Hoodie bedrukken met naam, tekst of foto

Ga wandelen in je eigen hoodie! Je kunt een hoodie bedrukken (maken) met bijvoorbeeld een naam of bijnaam. Of laat een hoodie bedrukken met een foto van je (klein)kind. Heeft u een hobby waarbij u graag kleding wilt dragen met uw eigen logo? Geen probleem! Bij hoodiebedrukken.com kun je in de designer een logo uploaden en op je hoodie laten drukken.

Een hoodie met foto, logo of naam cadeau geven

Ontwerp een hoodie voor je vriend(in), vader en moeder, opa en oma of voor een sportclub! Wil je je geliefde aangenaam verrassen voor valentijnsdag? Maak een persoonlijke hoodie met tekst.

Onze reviews

4.8/5
Alexander
Lees verder
Mijn echtgenoot vond het erg leuk om te krijgen.
Jana
Lees verder
Zeer snelle levering en goede kwaliteit van het product!
Hedwig
Lees verder
De dag na de bestelling was het product al geleverd. Ik was heel blij met de snelle levering. Ik was bang dat de kleine tekening op de sokken misschien niet zo duidelijk zou zijn, maar het was echt haarscherp. Heel blij mee.
Ayron
Lees verder
Goede kwaliteit ! Snelle levering
Susan
Lees verder
Echt heel leuk om cadeau te doen
Previous
Next

De grootste hoodies leverancier van Nederland

Vragen? Stuur een mail info@creativeshops.nl

Maa - vrij 09.00 - 18.00
Zat-zon alleen online

Vraag een offerte aan via ons formulier.